Bouwen aan IT-organisatie

Het leveren van passende zorg gaat hand in hand met passende IT.

Is het moeilijk om het IT-team met de neuzen dezelfde kant uit te krijgen? Of is het soms hard werken voor de IT-organisatie om aan te sluiten bij de rest van de organisatie? Vaak wel. Wij bouwen graag samen MET u aan uw (IT-)organisatie.

Wij luisteren goed naar de klant en zien en begrijpen alle ingrediënten die het vraagstuk omvat, ook de niet expliciete. Wij brengen alle facetten die we zien met elkaar in verband om tot een structuur te komen. Dat doen wij vanuit positiviteit en energie waarbij we transparant zijn en niet schromen wrijving op te zoeken als dat nodig is.

Ons streven is om voor iedere zorginstelling een krachtige IT-organisatie op poten te zetten, waarbij wij aandacht hebben voor de behoeften uit de organisatie en het werkplezier van de medewerkers, passend bij wat een organisatie nodig heeft.

Een goed functionerende IT-afdeling is een sterke schakel in een effectieve en efficiënte zorgketen.

Wij vinden dat een goede IT-organisatie de patiënt- en cliëntreis en de werkervaring van de zorgprofessional zo aangenaam mogelijk moet maken.

Benieuwd hoe we dit samen gaan doen?

Voor meer informatie over bouwen aan jouw IT-organisatie en het inrichten van IT-processen of een van onze andere diensten kun je contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.