Proces­­innovatie

Processen vormen het hart van organiseren, de mensen die de processen uitvoeren het hart van de organisatie.

Jij bent de kenner van je eigen processen. Met onze kennis van de zorg, zorgtechnologie en zorg ICT en jouw kennis van de processen streeft Drimetis naar een optimale mix van menselijke maat en inzet van technologie en ICT. Het doel is om efficiënte en effectieve processen te realiseren die optimaal bijdragen aan het welzijn van patiënten, cliënten, medewerkers en organisaties. Dit doen we door werkelijk verbinding en samenwerking op te zoeken en samen met jou relevante keuzes te maken die impact hebben op uw organisatie. Met onze werkwijze ontwerpgerichte werkwijzen (o.a. Design Thinking) werken we aan deze gezamenlijke opdracht op een resultaatgerichte en tegelijkertijd prettige en verbindende manier. En zo helpen we jouw organisatie verder om continu te blijven en ontwikkelen en verbeteren!

Het verbeteren van de zorg door samen de zorgprocessen te verbeteren is onze passie. Wij willen dan ook jouw processen begrijpen, in beweging brengen en samen excellente processen implementeren!

Benieuwd hoe we dit samen gaan doen?

Voor meer informatie over hoe wij samen processen kunnen verbeteren of andere diensten kun je contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.